Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου| 11-11-2022

Στην πρώτη ώρα της εκπομπής της Παρασκευής, 11 Νοεμβρίου, ο Προκόπης Αγγελόπουλος φιλοξένησε την κα Μαίρη Κανέλλη Τζιβέλη, εκπρόσωπο της ομάδας Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε το 2011, στο ξεκίνημα της κρίσης των μνημονίων, από τέσσερις φίλες αποφοίτους του Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ της Θεσσαλονίκης, τη Μαρία Βογιατζόγλου, τη Μαίρη Κανέλλη Τζιβέλη, την Άννα Λιάτσου και τη Σάντυ Φούντου. Μετά από επικοινωνία με τον δήμο Αθηναίων, επέλεξαν 30 οικογένειες τις οποίες στηρίζουν οικονομικά και με οποιοδήποτε άλλον τρόπο, ένα έργο που σήμερα, με 35, πλέον, μέλη συνεχίσουν. Αφορμή για την κουβέντα στάθηκε το bazaar που γίνεται την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Πλάκα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας.

Αμέσως μετά, και μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων του Τύπου, στην εκπομπή μίλησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου, για την υπόθεση των υποκλοπών, την Ακρίβεια αλλά και το θέμα στο οποίο έχει αναλάβει ενεργότερο ρόλο, μέσα από τη συμμετοχή της στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων, για την κατάσταση στα καταστήματα Κράτησης και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των συνθηκών.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Διευθυντής Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας & Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς στη Γ.Γ. Εμπορίου Σπύρος Περιστέρης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στην Αγορά, προσπαθώντας να εντοπίσει παραβάσεις που έχουν να κάνουν με την Αισχροκέρδεια αλλά και τα απομιμητικά προϊόντα. Ο κ. Περιστέρης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούνται σε επιχειρλησεις εμπορίας καυσίμων και στάθηκε στην υπερψήφιση της τροπολογίας με τις διορθωτικές παρεμβάσεις στο «καλάθι του νοικοκυριού», με την οποία θα ανοίξει ο δρόμος για την έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα επικαιροποιήσει τις κατηγορίες των προϊόντων που συμμετέχουν στο καλάθι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Αττικής, Ανδρέας Γκίκας ενημέρωσε τις ακροάτριες και τους ακροατές για την παγκόσμια Ημέρσα Οινοτουρισμού την Κυροιακή, 13 Νοεμβρίου, προσκαλώντας τους φίλους του κρασιού στα ανοικτά οινοποιεία της Αττικής.

Ο Γιώργος Γαλίτης, αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρεμιέρα της παράστασης “Άνδρες με τα Όλα τους” την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, στο θέατρο Βέμπο. Μια παράσταση βασισμένη στη γνωστή επιτυχία του “Άνδρες Έτοιμοι για Όλα”, προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.

Η εκπομπή έκλεισε, όπως συμβαίνει πάντα, με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις ειδήσεις από τον Διεθνή χώρο και τις αθλητικές ειδήσεις με τον Κώστα Κούκουλα.

σχετικα ondemand