Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 19.04.2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 19 Απριλίου 2024, μετά τον σχολιασμό της Επικαιρότητας και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μιλήσαμε με την πολιτική συντάκτρια του Πρώτου Θέματος, Γεωργία Σαδανά για την Πολιτική Επικαιρότητα, με αιχμή τα προεκλογικά αλλά και τα θέματα που αφορούν στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Προσφυγικό-μεταναστευτικό. Αμέσως μετά, συνδεθήκαμε με Βερολίνο και συνομιλήσαμε με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ και πρόεδρο της Ένωσης Ξένου Τύπου της Γερμανίας, Γιώργο Παππά, τόσο για την επιστολική ψήφο και τη συμμετοχή των Ελλήνων της Γερμανίας στις ευρωεκλογές, όσο και στα θέματα που αφορούν στην Ένωση της οποίας ηγείται αλλά και στο πως βλέπει η Γερμανική Κοινή Γνώμη τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή.
Στο δεύτερο μέρος, ακούσαμε τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς, ακούσαμε τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ηλία Κούκο να μας ενημερώνει για την αναβάθμιση της επερχόμενης κακοκαιρίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και την απόφαση του Βασίλη Κικίλια να μεταβεί στη Θεσσαλία. Επίσης, ακόμη ένα έκτακτο γεγονός, μια σεισμική δόνηση βόρεια της Σάμου μας ΄λεδωσε αφορμή να συνομιλήσουμε με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στο νησί, Χάρη Ζαβουδάκη.
Κλείσαμε την εκπομπή με τις αθλητικές ειδήσεις από την Αντιγόνη Δρακάτου, με βασικό θέμα τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ημιτελικούς του Europa Conference League, μετά την επικράτησή του στα πέναλτι επί της Φενέρ, μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

σχετικα ondemand