Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr
περισσοτερα
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 16.09.2022
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 09.09.2022
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 26.08.2022
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα
Οι λησμονημένες γεύσεις της πολίτικης κουζίνας με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου | Γλυκιά ζωή – 26.08.22
Στην εκπομπή "Γλυκιά ζωή" του Πρώτου Προγράμματος και της "Φωνής της Ελλάδας" φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς από την Κωνσταντινούπολη η "σύγχρονη Λωξάντρα" η μαγείρισσα Μαρία
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 29.07.2022
Που θα δοκιμάσουμε πεσκανδρίτσα στιφάδο και καλαπόδια; Ποια ελληνικά κρασιά διακρίνονται και μαγεύουν τους οινοκριτικούς στο εξωτερικό; Που θα δοκιμάσουμε 350 χειροποίητες
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 17.06.2022
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα
Το πρώτο λικέρ μαχλέπι παγκοσμίως είναι ελληνικό
Στη γαστρονομική εκπομπή "Γλυκιά ζωή" του Πρώτου Προγράμματος και της "Φωνής της Ελλάδας" ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 10 Ιουνίου ο bartender Γιάννης Πετρής που μαζί με τον
Νικόλαος Κουλούσιας: Μαγειρεύοντας από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην ξεχωριστή Κύθνο
Ο διεθνούς φήμης σεφ Νικόλας Κουλούσιας που ετοίμασε το μενού για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ήταν καλεσμένος στη γαστρονομική
Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 10.06.2022
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 2