Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

H Κωνστήλια Καρύδη στην εκπομπή Πάρε τον χρόνο σου

Την Κωνστήλια Καρύδη, αναισθησιολόγο – εθελόντρια ”Medical aid for Palestinians and  International Rescue Commitee” φιλοξένησε σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στο στούντιο,  η εκπομπή ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ΄΄με τον Προκόπη Αγγελόπουλο. Η κυρία Καρύδη αφηγήθηκε στην εκπομπή τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ως εθελόντρια σε νοσοκομείο της πολιορκημένης Γάζας. Πρόκειται για το European Gaza Hospital στο Χαν Γιουνις νότια πάνω από τη Ράφα, όπου η ίδια εργάστηκε με μια ομάδα γιατρών της Medical aid for Palestinians η οποία συνεργάζεται με την International Rescue Comitee υπό το συντονισμό των Ηνωμένων Εθνών.

Η γιατρός κατάγεται από την Τρίπολη Αρκαδίας και μετέβη στην Οξφόρδη στις αρχές του κορωνοιού. Όπως μας ανέφερε πάντα την ενδιέφεραν οι ανθρωπιστικές αποστολές και για αυτό το λόγο πήρε άδεια ανευ αποδοχών από το νοσοκομείο που εργάζεται για ένα χρόνο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες της , κάνοντας το λειτούργημά της, στην εμπόλεμη περιοχή της Γάζας.

Ας ακούσουμε το απόσπασμα των δηλώσεων της κ. Καρύδη στην εκπομπή ”ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ” και τον Προκόπη Αγγελόπουλο:

σχετικα ondemand