Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 12-4-2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 12 Απριλίου 2024, αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, φιλοξενήσαμε στο στούντιο τον κ. Κώστα Τσουκαλά, εργατολόγο και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Μαζί του μιλήσαμε για τα διακυβεύματα των φετινών ευρωεκλογών του Ιουνίου, με άξονα κυρίως τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, αλλά και τα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που απορρέουν από αυτές, με κύρια συνέπεια την άνοδο της Ακροδεξιάς. Απάντησε, επίσης, στο ερώτημα για το ποια πρέπει να είναι η στάση και οι πολιτικές των κεντροαριστερών, προοδευτικών λεγόμενων κομμάτων, σε αυτή τη συγκυρία.
Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής, καλεσμένος στο στούντιο, άρτι αφιχθείς από τη Γερμανία, ήταν ο κ. Κώστας Παπακωστόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού θέατρου της Κολωνίας, με τον οποίο μιλήσαμε τόσο για τα θεατρικά δρώμενα στη χώρα που ζει, όσο και και για την Ελληνική πραγματικότητα στο κομμάτι του Πολιτισμού αλλά και στην Εκπαίδευση και τη σχέση της με τις Τέχνες.
Στην εκπομπή, επίσης, μίλησε και η κα Φωτεινή Κολλάρα, συντονίστρια Εκπαίδευσης Εξωτερικού του Γραφείου Βρυξελλών, η οποία συντονίζει την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, με αφορμή τα συμπεράσματα του 29ου συνεδρίου Εκπαιδευτικών Ευρώπης, που διεξήχθη στις 5 Απριλίου στις Βρυξέλλες και ασχολήθηκε, κυρίως, με το θέμα της αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών.

σχετικα ondemand