Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 26-3-2024

Αποκλειστικά με θέματα επικαιρότητας κύλησε το δίωρο της εκπομπής της Τρίτης, 26 Μαρτίου 2024, με το ζήτημα των Τεμπών να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εξαιτίας της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς. Για το θέμα αυτό μίλησαν στην εκπομπή το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι την περίοδο υπουργίας του δεν θα γινόταν το δυστύχημα, γιατί λειτουργούσαν άλλα συστήματα ασφαλείας που είχαν βγει εκτός τα τελευταία χρόνια, και ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής και υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι η απόφαση για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας έγινε πρωτίστως για να υποχρεωθεί ο πρωθυπουργός να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν στα Τέμπη.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο κ. Ηλίας Παπαθεοδώρου, στέλεχος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, που ίδρυσε ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τοποθετήθηκε με αφορμή ανακοίνωση του φορέα με την οποία ζητά από την κυβέρνηση να ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος τώρα, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και των υψηλών θερμοκρασίων.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τις διεθνείς ειδήσεις με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις αθλητικές ειδήσεις με τον Δημήτρη Γιαχανατζή στο στούντιο.

σχετικα ondemand