Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 25.04.2024

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 24 Απριλίου 2024, ξεκινήσαμε με μια σύνδεση με Σάμο, με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στο νησί, Χάρη Ζαβουδάκη να μας ενημερώνει για τα πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα σε σχέση με τον τουρισμό για φέτος το καλοκαίρι αλλά και τις υποδομές που επιβάλλεται να αναβαθμίζονται, όσο περνά ο καιρός για να ανταποκριθούν. Στη συνέχεια, και μετά τις εφημερίδες, συζητήσαμε με την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κα Μαρία Γαβουνέλη, για τα ανησυχητικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας για το 2023, με σαφή αύξηση, σχεδόν στο 100% των περιστατικών και αναζητήσαμε τα αίτια αυτού το φαινομένου. Λίγο πριν τις 11, ξεκινήσαμε τη γνωριμία μας με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, συνομιλώντας με τον κ. Σωκράτη Αλειφτήρα, υποψήφιο με την Πλεύση Ελευθερίας, που είναι εκπρόσωπος τύπου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, με τον οποίο συζητήσαμε και για το θέμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που κινητοποιεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τους Ευρωπαίους αγρότες.
Στη δεύτερη ώρα, ανοίξαμε το θέμα του Bulling στα σχολεία και γενικότερα της παραβατικότητας των ανηλίκων, με την κα Αλεξάνδρα Καπάτου, Ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο και τον κ. Θεόδωρο Τσούχλο, πρόεδρο της ΟΛΜΕ.
Η εκπομπή έκλεισε με τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις αθλητικές ειδήσεις με την Αντιγόνη Δρακάτου.

σχετικα ondemand