Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η ομογενής σοπράνο Πέννυ Παυλάκη στην εκπομπή “Πάρε τον Χρόνο σου”| 05.04.2024

Την ομογενή μας Πέννυ Παυλάκη από την Αυστραλία, σοπράνο – ιδρύτρια των συναυλιών Ελλήνων καλλιτεχνών, φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, με αφορμή την διοργάνωση δύο συναυλιών αφιερωμένων στους θρυλικούς Έλληνες του 20ού αιώνα, το Σάββατο 20 Απριλίου στο Σίδνει και την Παρασκευή 10 Μαίου στη Μελβούρνη.

Γιορτάζονται τα 100 χρόνια της ελληνικής επιρροής στη σύγχρονη μουσική, από τη μεγάλη ντίβα Μαρία Κάλλας, τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες Νάνα Μούσχουρη και Ντέμη Ρούσσο, τον τραγουδοποιό της δεκαετίας του 70 Cat Stevens, τον θρύλο της ποπ George Michael, σε ένα μεγαλιώδες κονσέρτο με πάνω από 50 μουσικούς και χορευτές. Η συναυλία αποτίει φόρο τιμής στους μεγάλους δημιουργούς, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκη, Μ. Πλέσσα, Σ. Καζαντζίδη, Χ. Αλεξίου, Μαρινέλλα, Γ. Νταλάρα κ.α., σε συνδυασμό με τους καλύτερους Ελληνοαυστραλούς τραγουδιστές, χορευτές και μουσικούς.

Την ευθύνη και τον συντονισμό όλης αυτής της υπέρλαμπρης και φιλόδοξης παραγωγής, έχει αναλάβει η κ. Παυλάκη.

σχετικα ondemand