Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου, Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Καστοριά, Σοφία Ζουζέλη άνοιξε τον “χορό” των τηλεφωνικών συνεντεύξεων στην εκπομπή, με την ανταπόκριση από την πόλη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία των συλληφθέντων για την υπόθεση με τα διαβατήρια στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής. Στη συνέχεια, και μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, ο Χρήστος Παγώνης έκανε το δικό του σχόλιο για την Επικαιρότητα, επικεντρώνοντας την αναφορά του στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. και τα αποτελέσματά της, σε σχέση με τα μέτρα για την ενεργειακή ακρίβεια.

Λίγο πριν τις 11, ο Μιχάλης Σταθακόπουλος, δημοσιογράφος, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού ECOTEC, καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, μίλησε για την Ενέργεια και το Περιβάλλον, την πρόκληση της απεξάρτησης της Ευρώπης από τα ορυκτά καύσιμα, τις τεχνολογίες που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο και τ λάθη που κάνουμε στην προσπάθεια αυτή και ως Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ως Ελληνικό Κράτος.

Τη δεύτερη ώρα, και μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης με τον Μιχάλη Σταθακόπουλο, η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς ενημέρωσε για τις διεθνείς ειδήσεις και τις ειδήσεις από τα Βαλκάνια.

Αφιερωμένο στον Πολιτισμό, το τελευταίο μέρος της εκπομπής έδωσε χρόνο στον διευθυντή του φεστιβάλ Κινηματογράφου των Χανίων, Ματθαίο Φραντζεσκάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του φεστιβάλ που μετρά τον 10ο χρόνο ζωής του, ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου και κλείνει τις πύλες του το Σάββατο 29 του ίδιου μήνα.

Η εκπομπή έκλεισε, όπως πάντα, με την Αντιγόνη Δρακάτου και τις αθλητικές ειδήσεις της ημέρας.

σχετικα ondemand