Μουσικές Επιθυμίες - Μικρές Δικές σας Ιστορίες Βάνα Πανορμίου
0:00
0:00 LIVE
ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  90,9 – 95,6
ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90,9 – 95,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 109 210 6013167 (Studio), 210 6066807-08 (Γραμματεία – Κοινό) trito@ert.gr

Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου “My Radio – Το δικό μου ραδιόφωνο, το δικό σας ραδιόφωνο” – Βάνα Πανορμίου | 13 Φεβρουαρίου 2017

MY RADIO – ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Δευτέρα 13-02-17
Παραγωγή-Παρουσίαση: Βάνα Πανορμίου

Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου σήμερα και εμείς γιορτάζουμε μαζί με τους ακροατές.
Σκέψεις, παρέα, μαγεία όλα αυτά ενωμένα με δυο λέξεις…”My Radio”
Ρωτήσαμε τους ακροατές μας τι σημαίνει για εκείνους ραδιόφωνο.

Θα ακούσουμε τις σκέψεις του κύριου Αχτύπη, της κυρίας Λιανή, του κυρίου Giannis Roussias, του κυρίου Βαχαμίδη, της κυρίας Helene Pavlopoulou, της κυρίας Elpida Nousa, του κύριου Antony Glaros, του κυρίου Nikos Kanellopoulos, της κυρίας Olga Gugutsi, της κυρίας Xeni Baloti και πολλών ακόμα ακροατών, όλες αυτές μαζί συνθέτουν ένα όμορφο ηχητικό παζλ.

Θα γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω για να ακούσουμε “τι είναι ραδιόφωνο” από μια μικρή ακροάτρια, την Ηλέκτρα Αρζιμάνογλου, τότε ήταν 8 χρονών και τώρα έχει το δικό της παιδί. “Το Ραδιόφωνο” κείμενο από το αναγνωστικό της Δευτέρας Δημοτικού.

Η παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος Julietta Karori, μιλά για το ραδιόφωνο, το “μαγικό κουτί” όπως το χαρακτηρίζει και πως δίνουμε πνοή σε αυτό.

Θα ακουστούν επίσης οι σκέψεις για το ραδιόφωνο που εξέφρασε η δημοσιογράφος και εκδότρια Ελένη Βλάχου σε συνέντευξή της στην Ελληνική Ραδιοφωνία το 1990.

Μια γιορτή για το ραδιόφωνο… “Το δικό μου ραδιόφωνο, το δικό σας ραδιόφωνο”
Παραγωγή-Παρουσίαση: Βάνα Πανορμίου, Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές Σας Ιστορίες
Επιμέλεια ήχου: Μαργαρίτα Κοσμά, Θανάσης Βουτέρης

σχετικα podcasts