Μουσικές Επιθυμίες - Μικρές Δικές σας Ιστορίες Βάνα Πανορμίου
0:00
0:00 LIVE
ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  90,9 – 95,6
ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90,9 – 95,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 109 210 6013167 (Studio), 210 6066807-08 (Γραμματεία – Κοινό) trito@ert.gr

28Μαρ2021 “Μουσικές επιθυμίες – μικρές δικές σας Ιστορίες” 6η εκπομπή Παραγωγή – παρουσίαση: Βάνα Πανορμίου (audio)

“Μουσικές επιθυμίες- μικρές δικές σας ιστορίες”
Παραγωγή – παρουσίαση: Βάνα Πανορμίου

Κυριακή 28.3.21, ώρα 15:00

Η εκπομπή θα ξεκινήσει με χορευτική διάθεση, η μουσικολόγος, εκπαιδευτικός και οργανίστα Μαγδαληνή Καλοπανά alina.kalopana μας μιλά για την πρώτη της μουσική ανάμνηση. Η πιστή ακροάτρια του Τρίτου Προγράμματος κυρία Τζίμα Ιμιρζιάδη μας μεταφέρει στην Τσεχία, “μαγεμένη” από τη μουσική του Μπέντριχ Σμέτανα.
Οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης Κίμωνας Κασσιμάτης και Οδυσσέας Μερτζέλος μιλούν με ενθουσιασμό για τα συναισθήματά τους ακούγοντας τον ‘Μολδάβα”. Η καθηγήτριά τους Sophia Levandi τους οδηγεί στις όχθες ενός ποταμού, με βιβλία και πινέλα, εκεί ο εικαστικός ζωγράφος Γιάννης Petrou, ο οποίος μας τιμά με τη ραδιοφωνική παρουσία του, δημιουργεί τα δικά του έργα και μοιράζεται τις σκέψεις του για τις καλές τέχνες.
Στο κλείσιμο της εκπομπής θα ακούσουμε τη ξεχωριστή μουσική εμπειρία του φανατικού ακροατή του Τρίτου κυρίου Κωνσταντίνου Βαχαμίδη Κωνσταντίνος Ερμιονάτος.
Μια γιορτή για το ραδιόφωνο με τη δική σας φωνή στο Τρίτο Πρόγραμμα

Οι ακροατές επιλέγουν!
Ιστορίες, ηχοχρώματα, συναισθήματα, όλα εδώ συγκεντρωμένα σε μια εκπομπή. Ένας κύκλος συνεργασίας ανοίγει με το Ιστορικό Ωδείον αθηνών – athens conservatoireΘα έχουμε την ευκαιρία να μεταφερθούμε ηχητικά στον όμορφο λαμπρό μουσικό κόσμο του. Περιμένουμε με γλυκιά προσμονή να ακούσουμε τους μαθητές και καθηγητές του πρώτου μαθητικού ραδιοφώνου European School Radiο Είναι μεγάλη η συμμετοχή των Μουσικών Σχολείων της χώρας. Διηγήσεις και υψηλού επιπέδου ερμηνείες θα μας κρατούν συντροφιά από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης – Department of Music Science & Art/PaMakTMET

 

 

 

 

σχετικα podcasts