Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 26.04.2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 26 Απριλίου 2024, μετά την εισαγωγή, με την ανάγνωση των εφημερίδων, συνομιλήσαμε με τον Γιάννη Σκάλκο, δημοσιογράφο και υποψήφιο ευρωβουλευτή με την Ελληνική Λύση, σχετικά με την Επικαιρότητα των ημερών και, κυρίως, το επίμαχο θέμα της διεκδίκησης ή μη από πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο των ψήφων που πήγαν στις εθνικές εκλογές στους Σπαρτιάτες. Λίγο πριν τις 11, ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής ενημέρωσε τι ακροάτριες και τους ακροατές (και του αποδήμους μεταξύ αυτών) για τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τις φορολογικές δηλώσεις, φέτος που, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, θα είναι σε μεγάλο βαθμό, προσυμπληρωμένες. Ο κ. Παντελής επεσήμανε ότι, επειδή υπήρξαν προβλήματα, θα πρέπει οι φορολογούμενοι να ελέγξουν πριν πατήσουν το κουμπί της υποβολής.
Στη δεύτερη ώρα, συνδεθήκαμε τηλεφωνικά με το Καλλιμάρμαρο στάδιο για να ενημερωθούμε από τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη για τη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αττική και τις απογευματινές εκδηλώσεις της παράδοσης της φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αμέσως μετά, συνομιλήσαμε με την καθηγήτρια Γλωσσολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Διευθύντρια του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου για την Ελληνική Γλώσσα, τον Πολιτισμό και τα ΜΜΕ που θα γίνει στη Βοστώνη στα τέλη Μαϊου, κα Νικολέττα Τσιτσανούδη Μαλλίδη, με αφορμή την εκδήλωση παρουσίασής του, που έγινε στο Μουσείο Κανελλοπούλου, στην Πλάκα.
Αμέσως μετά, η Δέσποινα Αμαραντίδου, ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κοζάνη, μας μίλησε μέσω τηλεφώνου για ένα έθιμο που γίνεται σε χωριά της περιοχής το Σάββατο του Λαζάρου, τις περίφημες Λαζαρίνες.
Η εκπομπή έκλεισε, όπως πάντα, με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις διεθνείς ειδήσεις και την Αντιγόνη Δρακάτου με τις αθλητικές.

σχετικα ondemand