Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 09.08.2023

Στην εκπομπή της Τετάρτης, 9 Αυγούστου, ασχοληθήκαμε εκτενώς με την επέλαση των ακροδεξιών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή και ζητήσαμε το σχόλιο το δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη, τόσο για την ολιγωρία των αστυνομικών αρχών αλλά και τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, όσο και για τη διαχείριση από την πλευρά της UEFA, με την αναβολή του αγώνα για τις 19 του μήνα. Μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, μιλήσαμε με τον Λύσανδρο Τσιλίδη, πρόεδρο της FedHATTA, για τον φετινό τουρισμό, την αύξηση των εσόδων που δεν σημαίνει και αύξηση αφίξεων, την ακρίβεια αλλά και το κίνημα των πολιτών για ελεύθερες παραλίες.
Στη δεύτερη ώρα, επικοινωνήσαμε με τον Ασπρόπυργο για να ακούσουμε το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλου, για μια ισχυρή έκρηξη μηχανισμού που σημειώθηκε έξω από πολυκατοικία στην περιοχή, ενέργεια που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στη συνέχεια, δώσαμε τον λόγο στην περιβαλλοντολόγο Χριστίνα Ευθυμιάτου από τη Νάξο για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στην προσπάθεια των πολιτών που αγωνίζονται για ελεύθερες από αυθαιρεσίες παραλίες. Την εκπομπή έκλεισαν η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς με τις διεθνείς ειδήσεις και η Αντιγόνη Δρακάτου με τις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand