Αφιερώματα - Zeppelin Ειρήνη Γιανναρά
0:00
0:00 LIVE
ZEPPELIN  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με  Zeppelin! | “live MTV Unplugged”

Ο Bruce Springsteen επέστρεψε στη δισκογραφία με ένα σόουλ άλμπουμ διασκευών και πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone  ανέφερε ότι έχει σχεδόν τελειώσει τις ηχογραφήσεις και για το Volume 2 soul Classics! Θα περιμένουμε σύντομα και τη συνέχεια των τραγουδιών που επηρεάστηκε και αγάπησε το αφεντικό της ρόκ από τη δεκαετία του 60 και του 70.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πώς νιώθει όταν σκαρφαλώνουν οι φανατικοί οπαδοί και μπαίνουν στον κήπο του σπιτιού του στο New Jersey ο ίδιος  είπε ότι δεν τους παρεξηγεί!

Κάποτε το έκανα και εγώ ομολόγησε ! «Πήγα στο Graceland παρέα με τον Little Steve Van Zandt  μετά από μια συναυλία στο Memphis για τη προώθηση του Born to Run. Πήραμε ταξί, ήταν τρεις και μισή το πρωί, είδαμε φως στο σπίτι του Presley, πηδήξαμε  και μπήκαμε στο κήπο του σπιτιού του, χτυπήσαμε το κουδούνι με σκοπό να τον συναντήσουμε αλλά μας τσάκωσε η ασφάλεια του ! Και όχι μόνο δεν τον είδα, αλλά όπως μας είπαν ευγενικά οι φρουροί  έλειπε και βρισκόταν σε περιοδεία στο Lake Tahoe»!

O Springsteen επηρεάστηκε από τα τραγούδια και το προφίλ του Έλβις όταν τον είδε στην τηλεόραση στο τηλεοπτικό show του Ed Sullivan. Ήταν μόλις επτά ετών!

Ο Bruce Springsteen  επιστρέφει με Zeppelin!

Κερδίστε cd και βινύλια του νέου του άλμπουμ «Only the Strong Survive» που μόλις κυκλοφόρησε. Μπείτε στη σελίδα Facebook του Zeppelin και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Πέτρος Αδάμ

σχετικα podcasts