Αφιερώματα - Zeppelin Ειρήνη Γιανναρά
0:00
0:00 LIVE
ZEPPELIN  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με Zeppelin! | O Springsteen και ο “Big Man” Clarence Clemons

To “Tenth avenue freeze out” χαρακτηρίζει τη σχέση, την αγάπη, το σεβασμό και το ειδικό βάρος του Big man Clarence Clemons με τον Springsteen και την Ε Street Band.

Αν ο «συμβουλάτορας» του συγκροτήματος είναι ο Little Steve Van Zandt, ο Clemons ήταν το αντίβαρο στο συγκρότημα και ο αγαπημένος των απανταχού φάν.

Όταν ο κυκλοφόρησε το “Lucky Town” και το “Human Touch”, οι οπαδοί του Springsteen δυσανασχέτησαν, ανακοινώνοντας στον ίδιο τον Bruce και στον Landau πόσο λάθος ήταν που δεν συμμετείχε στις ηχογραφήσεις ο Clemons.

Τον Ιούνιο του 2011ο  Clarence Clemons φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Springsteen σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Rolling Stone ανέφερε ότι ακόμα ξυπνάει τα βράδια γιατί τον βλέπει στα όνειρά του.

Γράφτηκε το 2011 ότι η απουσία του θα μπορούσε να σημάνει  το τέλος της E Street Band, ακόμα και το τέλος της  μουσικής σταδιοδρομίας του ιδίου του Springsteen.

O ίδιος το διέψευσε στον επικήδειο του φίλου του: “O Clarence δεν αφήνει την E Street Band. Θα φύγει μόνο  όταν πεθάνουμε όλοι.”

Ο Bruce Springsteen  επιστρέφει με Zeppelin!

Κερδίστε cd και βινύλια του νέου του άλμπουμ «Only the Strong Survive» που μόλις κυκλοφόρησε. Μπείτε στη σελίδα Facebook του Zeppelin 106,7 και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Πέτρος Αδάμ

σχετικα podcasts