Αφιερώματα - Zeppelin Ειρήνη Γιανναρά
0:00
0:00 LIVE
ZEPPELIN  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με Zeppelin! | Το προφίλ του άλμπουμ “Only the strong Survive”  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει στη δισκογραφία με το αφιερωματικό άλμπουμ «Only the Strong survive” αποκαλύπτοντας στο κοινό μια διαφορετική πτυχή του καλλιτεχνικού του προφίλ.

“Προσπάθησα”, εξήγησε, “να αποτίσω φόρο τιμής σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες και με βοήθησαν να γινώ καλύτερος μουσικός. Τι καλύτερο λοιπόν από το να τραγουδήσω τα κλασσικά αμερικάνικα τραγούδια των 60ς ‘ και 70ς’;

Ο στόχος μου είναι το νεότερο κοινό να ζήσει την εμπειρία της ομορφιάς και της χαράς του άλμπουμ, όπως όταν εγώ το άκουσα για πρώτη φορά ολόκληρο. Ελπίζω να το χαρείτε όταν το ακούσετε όπως εγώ όσο το δημιούργησα.”

Τα 15 τραγούδια που κυκλοφόρησε ο Springsteen (με δύο ντουέτα με τον θρύλο της σόουλ Sam Moore) βγήκαν μέσα  από μια επιλογή 40 και πλέον  ηχογραφήσεων  για το νέο δίσκο. Στο εξώφυλλο μάλιστα αν παρατηρήσετε γράφει : Covers vol.1

Μας προετοιμάζει το αφεντικό για την έλευση του vol.2 σε λίγο καιρό;

Το σίγουρο είναι ότι στο συρτάρι του υπάρχουν πολλά κρυμμένα διαμάντια που μακάρι να δούν σύντομα το φως της δημοσιότητας.

Ο Bruce Springsteen  επιστρέφει με Zeppelin!

Κερδίστε cd και βινύλια του νέου του άλμπουμ «Only the Strong Survive» που μόλις κυκλοφόρησε. Μπείτε στη σελίδα Facebook του Zeppelin 106,7 και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Πέτρος Αδάμ

σχετικα podcasts