Αφιερώματα - Zeppelin Ειρήνη Γιανναρά
0:00
0:00 LIVE
ZEPPELIN  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με Zeppelin! | Ο Springsteen στα χρόνια της Πανδημίας

Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα σε όλο το κόσμο. Εκείνη την παράξενη εποχή, ο Springsteen καλεί τους E Street Band στο σπίτι του, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο -studio στο New Jersey και τους ανακοινώνει: “Θα ηχογραφήσουμε νέο δίσκο!”.

To “Letter to you” ηχογραφήθηκε με το τρόπο που ηχογραφούσαν τα συγκροτήματα την δεκαετία του 60.

Η εμπειρία της E Street Band, η αγάπη και το πάθος του τραγουδοποιού για τη μουσική και το νέο υλικό που υπήρχε στο συρτάρι από το 2013, η επανασύνδεση όλων στο studio ήταν πραγματικό βάλσαμο. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και το 20o album του Springsteen έτοιμο σε μια εβδομάδα!

Σε ένα ασπρόμαυρο ντοκιμαντέρ που συνοδεύει το δίσκο, εμφανίζει το studio σαν ενα είδος διαδραστικού μουσείου, γεμάτο με παλιές κιθάρες, παλιές φωτογραφίες συμπεριλαμβανομένων των Castille’s,  της εφηβικής ροκ μπάντας του Bruce.

Λέγεται ότι ο θάνατος του George Theis’s  που ήταν ο frontman των Castille’s το 2018, ενέπνευσε τον ίδιο να μπει στο στούντιο για να γράψει και να ηχογραφήσει τα τραγούδια του “Letter to You”.

Ο Bruce Springsteen  επιστρέφει με Zeppelin!

Κερδίστε cd και βινύλια του νέου του άλμπουμ «Only the Strong Survive» που μόλις κυκλοφόρησε. Μπείτε στη σελίδα Facebook του Zeppelin 106,7 και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Πέτρος Αδάμ

σχετικα podcasts