Αφιερώματα - Zeppelin Ειρήνη Γιανναρά
0:00
0:00 LIVE
ZEPPELIN  

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με Zeppelin! | Άγνωστες πτυχές της ζωής του

O Springsteen πριν από μερικές εβδομάδες έδωσε μια συνέντευξη και παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Only the Strong Survive» στο δημοσιογράφο και φίλο του Howard Stern στο ραδιοφωνικό σταθμό «Serious XM», στο ίδιο studio όπου πριν από μερικά χρόνια είχε ηχογραφήσει εκπομπές και ο Bob Dylan.

Ήταν μια συνέντευξη στην οποία το «αφεντικό», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του σε όλο τον κόσμο, δε μίλησε μόνο για μουσική. Εξομολογήθηκε ότι είχε αναγκαστεί να κάνει επέμβαση στη σπονδυλική στήλη επειδή είχαν πειραχτεί τα νεύρα του χεριού του και πονούσε πολύ.

Η επέμβαση επηρέασε και τις φωνητικές του χορδές. Ο Springsteen δεν μπορούσε να τραγουδήσει για τρείς μήνες. Στο διάστημα αυτό δεν γνώριζε καν αν θα τραγουδήσει ξανά στη ζωή του! Δεν μπορούσε παρά να δοκιμάσει. Πράγματι, ένα πρωινό, στο γκαράζ του σπιτιού του, πήρε την κιθάρα του και δοκίμασε να παίξει και να τραγουδήσει το “Darkness of the edge of Town”. Κατάλαβε ότι μπορεί να ανεβάσει  τη φωνή του στις ψηλές νότες και, ανακουφισμένος ότι όλα πήγαν καλά και μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των τραγουδιών του, ξεκίνησε για τα  νέα του μουσικά ταξίδια.

Ο Bruce Springsteen  επιστρέφει με Zeppelin!

Κερδίστε cd και βινύλια του νέου του άλμπουμ «Only the Strong Survive» που μόλις κυκλοφόρησε. Μπείτε στη σελίδα Facebook του Zeppelin 106,7 και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Πέτρος Αδάμ

σχετικα podcasts