Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 29.02.2024

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥ, σύμβουλος Διοίκησης στο ΕΜΣΤ και συνεπιμελήτρια στον κύκλο εκθέσεων αποκλειστικά αφιερωμένων στο καλλιτεχνικό έργο γυναικών ή καλλιτεχνών που αυτοπροσδιορίζονται ως θηλυκότητες, υπό τον ευρύτερο τίτλο-ομπρέλα «Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;», με αφορμή έξι εκθέσεις που εγκαινιάζονται στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ως δεύτερο μέρος του κύκλου των εκθέσεων.

-Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΙΛΗΣ, με αφορμή τη σκηνοθεσία και τα κείμενα που συνυπογράφει με την Μαρία Σ. Αποστολάτου στο κωμικό show «Swipe Up Comedy» που παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός.

-Και η ΓΙΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, διοργανώτρια του Φεστιβάλ Κωδωνοφορίας και σκηνοθέτης, με αφορμή την 6η διοργάνωση από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με θεματική «Οι Δρόμοι του Κουδουνιού» και την ημερίδα που οργανώνεται από το ΚΘΒΕ μετίτλο «Κωδωνοφορίες-τελετουργίες- θέατρο», στις 2 Μαρτίου, στο Φουαγιέ του θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών , στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand