91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Πρώτο και στα Σπορ

Τάσος Επιτρόπου Δημήτρης Καϊμάς
Πριν από κάθε Σαββατοκύριακο αγωνιστικής δράσης, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς σας παρουσιάζουν την ατζέντα του διημέρου, με την αθλητική επικαιρότητα σε πρώτο πλάνο.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 29.06.2024
O πρώην διεθνής σέντερ και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), Ανδρέας Γλυνιαδάκης ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου...
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 22.06.2024
Ο καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ της Αγγλίας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πανεπιστημιακών Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος, Δημήτρης Γουνόπουλος, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα για τα οικονομικά μεγέθη του Euro 2024, για την «απόβαση» της κινέζικης αγοράς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και στο «colpo grosso» της Γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που άλλαξε την εταιρεία ένδυσης και προκάλεσε θύελλα ακόμη και στη Βουλή της χώρας. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του Κάθε Σάββατο 20:00-21:00 το βράδυ, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 15.06.2024
Αφιερωμένη εξ ολοκλήρου η εκπομπή στο Euro 2024, με πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά θέματα, στατιστικά και ανταπόκριση από ένα εκ των απεσταλμένο της ΕΡΤ στα γήπεδα της Γερμανίας, Τάσο Κολλίντζα. Από την πλευρά του, ο ειδικός του στοιχηματικού ρεπορτάζ, Σταύρος Κολίλας, ανέλυσε με το δικό του τρόπο τα φαβορί της εφετινής διοργάνωσης. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού. Κάθε Σάββατο 20:00-21:00 το βράδυ, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 08.06.2024
Κάθε Σάββατο 20:00-21:00 το βράδυ, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 01.06.2024
Κάθε Σάββατο 20:00-21:00 το βράδυ, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 25.05.2024
Κάθε Σάββατο 20:00-21:00 το βράδυ, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην...
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 18.05.2024
Ο Μίλων επέστρεψε στην κορυφαία μπασκετική κατηγορία, έπειτα από 23 χρόνια και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας στην Elite League, Μάικ Κουρής μας μιλάει για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη. Ακόμη, ο συγγραφέας της βιογραφίας του αρχηγού της εθνικής ομάδας στο Euro 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη, Σταύρος Σουντουλίδης αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες που μπορούμε να διαβάσουμε στο νέο βιβλίο. Κάθε Σάββατο 20:00-21:00, ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και Δημήτρη Καϊμά | 11.05.2024
Για τα πρώτα του ερυθρόλευκα βήματα, μιλά ο Θάνος Καληώρας. Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει αισιόδοξος για τον φετινό Ολυμπιακό και αναλύει την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού...
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 27.04.2024
Ο ιστορικός Παναργειακός, έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο έμπειρος τεχνικός του, Γιώργος Βαζάκας, μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα. Κάθε Σάββατο μεσημέρι 13:00-14:00 στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου και με έμφαση στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 20.04.2024
Σήμερα καλεσμένοι : -Ο Νίκος Σαργκάνης, από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφορμή την εμφάνιση του Κωνσταντή Τζολάκη και...
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 13.04.2024
Kαλεσμένοι σήμερα είναι: Η Ελισάβετ Τελτσίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια τζούντο. Ο Κυριάκος Χήνας, ιστορικός-συγγραφέας. Κάθε Σάββατο μεσημέρι 13:00-14:00 στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 06.04.2024
Κάθε Σάββατο μεσημέρι 13:00-14:00 στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα...
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 30.03.2024
Εκτάκτως 12.00-14.00. Ο παλαίμαχος φόργουορντ του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός, Χρήστος Μυριούνης, μιλάει στην εκπομπή για τα αγωνιστικά και όχι μόνο δρώμενα στο ελληνικό μπάσκετ, και δίνει τις εκτιμήσεις του για την παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague. Ο ποδοσφαιράνθρωπος, Νίκος Νιόπλιας, από την πλευρά του σχολιάζει την κατάσταση στην εθνική ποδοσφαίρου, στο πρωτάθλημα της Super Leagueκαι και δίνει τις προβλέψεις του για την πρόκριση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Conference League. Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ, Γιώργος Μανταίος, μας δίνει στοιχεία της έρευνας που έκανε σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Τέλος, ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Θοδωρής Χατζηπαντελής, μας μεταφέρει τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και του Μίλωνα, πριν από τη μεταξύ τους «μονομαχία» στον τελικό Κυπέλλου, στο βόλεϊ ανδρών. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 23.03.2024
Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Αρη Θεσσαλονίκης και μέλος της συντονιστικής ομάδας για τη γενέθλια γιορτή των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Βένος, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας αναλύοντας τις δράσης για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου. Στο κλίμα των ημερών και ο Ιστορικός, καθηγητής Ανδρέας Κούκος, που, μεταξύ άλλων, τόνισε και τις αθλητικές δραστηριότητες των Ελλήνων κατά την τουρκοκρατία, αλλά και την περίοδο της επανάσταση του 1821. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου. Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου.
Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 16.03.2024
Σήμερα, ο κόουτς Γιώργος Λιμνιάτης αναλύει όσα είδε στο πρόσφατο ντέρμπι της Euroleague Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Καλεσμένος επίσης, ο Δημήτρης Πελεκίδης, επί σειρά ετών...
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 6