91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 14.06.2024
Καλεσμένοι σήμερα: Ο Ελευθέριος Αβραμίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και ο Μάριος Μυρωνάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος. Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. ... Read more
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 08.06.2024
Καλεσμένοι στην εκπομπή: Μάνος Παπάζογλου, Αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικών Συστημάτων στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Παν/μίου Πελοποννήσου Τάσος Χατζής, παιδίατρος-εντατικολόγος πρώην διευθ/ντής της ΜΕΘ στο Παίδων " Αγ. Σοφία". Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Μεσιτών REAL ESTATES Μαρία Αγγελίδου, Διευθύντρια της ΜΚΟ INCOMMON . Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. Σε αναζήτηση της είδησης “πίσω” από την πληροφορία με στόχο έναν συμμετοχικό πολίτη και όχι έναν παθητικό παρατηρητή. Γιατί όταν υπάρχει διάδραση, επικοινωνούμε αποτελεσματικά! Κάθε Παρασκευή 10 με 11 το πρωί και κάθε Σάββατο 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 18.05.2024
Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή: Ο φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο διεθνολόγος Τριαντάφυλλος Καρατράντος. Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, η Μαίρη Βέργου, υπεύθυνη του Μουσείου Παιχνιδιού Μπενάκη και ο Παναγιώτης Κοτσανάς, διευθυντής του Μουσείου Αρχαίας Τεχνολογίας Κοτσανά. Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. Σε αναζήτηση της είδησης “πίσω” από την πληροφορία με στόχο έναν συμμετοχικό πολίτη και όχι έναν παθητικό παρατηρητή. Γιατί όταν υπάρχει διάδραση, επικοινωνούμε αποτελεσματικά! Κάθε Παρασκευή 10 με 11 το πρωί και κάθε Σάββατο 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 11.05.2024
Καλεσμένοι σήμερα : Ο Μιχάλης Βασιλάκης, ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα, για την υπόθεση της εξαφάνισης των πέντε παιδιών από το Νοσοκομείο Πατρών. Ο Μάνος Κρανίδης, πολιτικός μηχανικός και γραμματέας Ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ, για την πυροπροστασία των ακινήτων. Ο Μανώλης Στεργίου, δήμαρχος Βελβεντού, για τα ζητήματα πυρασφάλειας. Ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος. Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελληνίου Δικτύου REAL ESTATE, για την στεγαστική κρίση και τα ακίνητα στις τουριστικές περιοχές. Ο Ιωάννης Ταγκούλης, ειδικός καρδιολόγος, διευθυντής Τμήματος Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης της Βιοκλινικής Αθηνών και πρόεδρος της Εταιρείας Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων. Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. Σε αναζήτηση της είδησης "πίσω" από την πληροφορία με στόχο έναν συμμετοχικό πολίτη και όχι έναν παθητικό παρατηρητή. Γιατί όταν υπάρχει διάδραση, επικοινωνούμε αποτελεσματικά! Κάθε Παρασκευή 10 με 11 το πρωί και κάθε Σάββατο 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 09.05.2024
Εκτάκτως σήμερα 15:00-16:00.: Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. Σε αναζήτηση της είδησης “πίσω” από την πληροφορία με στόχο έναν συμμετοχικό πολίτη και όχι έναν παθητικό παρατηρητή. Γιατί όταν υπάρχει διάδραση, επικοινωνούμε αποτελεσματικά! Κάθε Παρασκευή 10 με 11 το πρωί και κάθε Σάββατο 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σε δι@δραση με την Αρετή Μπίτα | 27.04.2024
Καλεσμένοι σήμερα: O πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Απόστολος Ραφτόπουλος, ο φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων και η Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλίδη, καθηγήτρια Γλωσσολογία και Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  και ιδρύτρια του «Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου». Μια εκπομπή συμπεριληπτική, με κοινωνικό πρόσημο και ετερόκλητο προσανατολισμό αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και συνάμα παρακολουθεί τον διάλογο στη δημόσια ψηφιακή σφαίρα. Σε αναζήτηση της είδησης “πίσω” από την πληροφορία με στόχο έναν συμμετοχικό πολίτη και όχι έναν παθητικό παρατηρητή. Γιατί όταν υπάρχει διάδραση, επικοινωνούμε αποτελεσματικά! Κάθε Παρασκευή 10 με 11 το πρωί και κάθε Σάββατο 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 12