Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 08.04.2024

Σήμερα καλεσμένοι :

-Η Παρασκευή Καραπολίδου, Φιλόλογος-υπεύθυνη για τη θεατρική ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Μαμά φεύγω», που έγραψαν το κείμενο οι μαθητές. Μια ιστορία σχολικού εκφοβισμού βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, με την οποία εκπροσώπησαν το σχολείο στους 10ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, κερδίζοντας το βραβείο πρωτοτύπου σεναρίου και το βραβείο καλύτερου βίντεο.

-Ο Απόστολος Αγγελίδης, μαθητής και μέλος της θεατρικής ομάδας του 5ου ΓΕΛ Καβάλας.

-Ο Έκτορας Λυγίζος, με αφορμή τη διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία στην παράσταση μουσικού θεάτρου «Ο αποτυχημένος», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Μπέρνχαρντ, που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

-Η Μάρθα Μπουζιούρη, με αφορμή την έρευνα, δραματουργία και σκηνοθεσία στην παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ «Pietà» που παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο στο Γκάζι.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand