Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 11.04.2024

Σήμερα καλεσμένοι :

-Ο Νίκος Στεφανής, Καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διευθυντής Ε.Π.Ι.Ψ.Y μας μιλά για το ερευνητικό πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης ως συμπληρωματική αγωγή στην Ψυχική Υγεία

-Η Μαρία Κομνηνού, Πρόεδρος της Ταινιοθήκης Ελλάδος, με αφορμή ένα μεγάλο αφιέρωμα με τίτλο «ΑΣΤΥΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ» που παρουσιάζουν η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η Εθνική Πινακοθήκη με 24 ταινίες, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους, από την δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα, με θέμα την πόλη και την ανοικοδόμηση.

-Η Ίρις Κρητικού, Αρχαιολόγος & Ιστορικός της Τέχνης, Επιμελήτρια της ομαδικής εικαστικής έκθεση με τίτλο «Την Άνοιξη αν δεν την βρεις…» στη γκαλερί Artshot – Sophia Gaitani.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand