Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 03.04.2024

Σήμερα καλεσμένοι :

-Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, δεξιοτέχνης της πολίτικης λύρας και του πολίτικου λαούτου, πρόεδρος του συλλόγου Δόμνα Σαμίου, με αφορμή την καλλιτεχνική επιμέλεια στην 4η Συνάντηση νέων συγκροτημάτων παραδοσιακής μουσικής «ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ», με κεντρικό θέμα «Φύση και Παραδοσιακό Τραγούδι», που παρουσιάζουν ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, στις 6 & 7 Απριλίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

-Η ΟΛΙΑ ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ, συντονίστρια προγραμματισμού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με αφορμή το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος που παρουσιάζεται από την Πέμπτη 4 έως την Τετάρτη 10 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Σταύρος Τορνές.

-Και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΚΛΑΡΗΣ, μέλος του κιθαριστικού συνόλου Guitarte ensemble, με αφορμή τη συναυλία «Ιστορίες Guit-Art-E…φ’ όλης της ύλης: Η Κιθάρα γιορτάζει στο Μέγαρο», που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος».

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand