91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr
Ναι μεν Αλλά με την Ευαγγελία Μπαλτατζή | 08.04.2024
Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή: Ο Σταύρος Παπαντωνίου, πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Καθημερινή και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. Στα γεγονότα και στη ζωή οι όψεις, οι εκδοχές, οι ματιές δεν είναι μία. Έως ότου αυτή αποδειχθεί, επιβεβαιωθεί, οφείλουμε να αναζητούμε όλες τις παραμέτρους.Το Ναι μεν Αλλά, με την Ευαγγελία Μπαλτατζή –χρόνια τώρα- ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στον απαιτητικό ακροατή, υπηρετεί την παρουσίαση όλων των πτυχών της είδησης και την έγκυρη ανάλυση. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11 με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ναι μεν Αλλά με την Ευαγγελία Μπαλτατζή | 02.04.2024
Σήμερα καλεσμένοι : Ο διεθνολόγος Γιάννης Τσαρούχας και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης. Στα γεγονότα και στη ζωή οι όψεις, οι εκδοχές, οι ματιές δεν είναι μία. Έως ότου αυτή αποδειχθεί, επιβεβαιωθεί, οφείλουμε να αναζητούμε όλες τις παραμέτρους. Το Ναι μεν Αλλά, με την Ευαγγελία Μπαλτατζή –χρόνια τώρα- ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στον απαιτητικό ακροατή, υπηρετεί την παρουσίαση όλων των πτυχών της είδησης και την έγκυρη ανάλυση. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11 με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ναι μεν Αλλά με την Ευαγγελία Μπαλτατζή | 31.03.2024
Εκτάκτως σήμερα 12.00-13.00. Καλεσμένοι στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου, και ο Βαγγέλης Αρεταίος, δημοσιογράφος-συγγραφέας-ερευνητής. Στα γεγονότα και στη ζωή οι όψεις, οι εκδοχές, οι ματιές δεν είναι μία. Έως ότου αυτή αποδειχθεί, επιβεβαιωθεί, οφείλουμε να αναζητούμε όλες τις παραμέτρους.Το Ναι μεν Αλλά, με την Ευαγγελία Μπαλτατζή –χρόνια τώρα- ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στον απαιτητικό ακροατή, υπηρετεί την παρουσίαση όλων των πτυχών της είδησης και την έγκυρη ανάλυση. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11 με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ναι μεν Αλλά με την Ευαγγελία Μπαλτατζή | 19.03.2024
Καλεσμένοι σήμερα: ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. Στα γεγονότα και στη ζωή οι όψεις, οι εκδοχές, οι ματιές δεν είναι μία. Έως ότου αυτή αποδειχθεί, επιβεβαιωθεί, οφείλουμε να αναζητούμε όλες τις παραμέτρους.Το Ναι μεν Αλλά, με την Ευαγγελία Μπαλτατζή –χρόνια τώρα- ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στον απαιτητικό ακροατή, υπηρετεί την παρουσίαση όλων των πτυχών της είδησης και την έγκυρη ανάλυση. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11 με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ναι μεν Αλλά με την Ευαγγελία Μπαλτατζή | 13.03.2024
Σήμερα καλεσμένοι: O Λευτέρης Κουσούλης, πολιτικός επιστήμονας. Ο Μάκης Βορίδης, υπουργός Επικρατείας. Στα γεγονότα και στη ζωή οι όψεις, οι εκδοχές, οι ματιές δεν είναι μία. Έως ότου αυτή αποδειχθεί, επιβεβαιωθεί, οφείλουμε να αναζητούμε όλες τις παραμέτρους. Το Ναι μεν Αλλά, με την Ευαγγελία Μπαλτατζή –χρόνια τώρα- ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στον απαιτητικό ακροατή, υπηρετεί την παρουσίαση όλων των πτυχών της είδησης και την έγκυρη ανάλυση. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11 με 12 το μεσημέρι στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ο Οδυσσέας Ιωάννου στο Πρώτο Πρόγραμμα | 11.03.2024
Προβληματισμό και αντιρρήσεις εγείρει το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού για την προστασία του ελληνόφωνου τραγουδιού, την στήριξη των Ελλήνων δημιουργών και την μετάδοση περισσότερου ελληνικού τραγουδιού από ιδιώτες-επιχειρήσεις και μάλιστα με ποσόστωση, με απώτερο στόχο την προστασία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Στο Πρώτο Πρόγραμμα, την εκπομπή “Ναι μεν αλλά” και την Ευαγγελία Μπαλτατζή μιλά ο ... Read more
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 21