Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 28.03.2024

Καλεσμένοι στην εκπομπή:-

-Ο Μάριος Κρητικόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Πάνο Αποστολόπουλο σκηνοθετεί την παράσταση του έργου “Η Μουγγή Καμπάνα” του Θανάση Τριαρίδη που ανεβαίνει την Δευτέρα 1η Απριλίου στο θέατρο Μπέλλος από την ομάδα RODEZ.

-Η Αννα Βενάρδου, Σύμβουλος Καλλιτεχνικού Προγράμματος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με αφορμή το Φεστιβάλ της Άνοιξης που για τρίτη φορά οργανώνει το ΜΜΑ 8-20 Απριλίου.

-Η Λίνα Τσικούτα, Διδάκτωρ της Ιστορίας της Τέχνης και Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης που επιμελείται μαζί με τον Διευθυντή του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον Ιωάννη Αρχοντάκη την ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Cosa Mentale» στο ΖΕΥΞΙΣ Art Studio, Σωκράτους 2 και Ευριπίδου.

-Ο VASSILIKOS, με αφορμή το νέο του project The Grand Duet, που το παρουσιάζει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Σφίγγα μαζί με τον Γιώργο Τριανταφύλλου.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand