Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 10.04.2024

Καλεσμένοι μας σήμερα τηλεφωνικά:

-Κατερίνα Μαρκαδάκη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πόρων του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το πρώτο μουσείο στην Αθήνα που λαμβάνει μέρος στον διεθνή θεσμό της Slow Art Day, το Σάββατο 13 Απριλίου, και προτρέπει όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν επιλεγμένα έργα της μόνιμης Συλλογής του μέσα από τη μοναδική εμπειρία του slow art.

-Κώστας Βασαρδάνης, με αφορμή τη σκηνοθεσία & ερμηνεία στο έργο του Άθολ Φούγκαρντ «Χαίρετε κι Αντίο» που παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο θέατρο Φούρνος.

-Φρόσω Λύτρα, με αφορμή τη σκηνοθεσία του έργου του Βασίλη Κατσικονούρη «Πήρε τη ζωή στα χέρια της», τη νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ που παρουσιάζεται στο Φουαγιέ του Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand