Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και την Μ. Βενέζη | 25.04.2024

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι:

Ο Χαράλαμπος Γώγιος, συνθέτης, με αφορμή την πρώτη εκτέλεση του νέου έργου του «Ζωάκια της Αποκάλυψης», σε στίχους του Φοίβου Δούσου, ένα «τετράμορφο» (όπως οι απεικονίσεις των Ευαγγελιστών στη χριστιανική εικονογραφική παράδοση) που παρουσιάζει η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Πιτσιάκου, την Μεγάλη Τρίτη, στην Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής.

Η Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη, Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος, με αφορμή την έκθεση με τίτλο «Κωνσταντίνος Βολανάκης – Ο ζωγράφος της θάλασσας επιστρέφει στον Πειραιά», που παρουσιάζεται στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος από τις 25 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου.

Ο Θοδωρής Ρέλλος, τενόρο σαξόφωνο, mbira, με αφορμή το πρότζεκτ «Création», στο οποίο συμπράττει με τους Βασίλη Οικονομίδη (doundoun, ngoni) και Γιάννη Αναστασάκη (κιθάρα, live-electronics, μουσικό πριόνι), στις 29 Απριλίου, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand