Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 14.03.2024

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΡΛΟΟΥ, με αφορμή τη σκηνοθεσία του έργου του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα «ΠΕΡΛΙΜΠΛΙΝ ΚΑΙ ΜΠΕΛΙΣΑ» που παρουσιάζεται σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου στο θέατρο ΠΟΡΕΙΑ.

-Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, με αφορμή τη σύνθεση, διασκευή κειμένων, σκηνοθεσία & ερμηνεία στη σπονδυλωτή κωμωδία «Το μποστάνι του Μποστ», με επιθεωρησιακά κείμενα του Μποστ & μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που παρουσιάζει η θεατρική εταιρεία THEARTES κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Μεταξουργείο.

-Και η ROSANNA MAILAN, κουβανέζα τραγουδίστρια, με αφορμή την καλλιτεχνική επιμέλεια & εκτέλεσης παραγωγής σε ένα μοναδικό πάρτι με εξαιρετικούς εκπροσώπους της λάτιν μουσικής, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand