Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ. Βενέζη | 12.04.23

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, με αφορμή την έκθεση «Από το Άγιον Όρος… Περιήγηση στην Αθωνική Πολιτεία δια χειρός Μιχάλη Βασιλόπουλου», κατασκευή ολόκληρης της Αθωνικής Πολιτείας με τα είκοσι ιστορικά Μοναστήρια της από μικρά κομμάτια ξύλου μπάλσα, που παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, έως την Κυριακή 30 Απριλίου.

-ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΑΣ, με αφορμή το αφιέρωμα στο ιστορικό σινεμά της Νέας Σμύρνης «Σπόρτιγκ» που περιλαμβάνει την προβολή δύο ταινιών του, «Τώρα και Τότε… Η Νέα Σμύρνη μου» και «Κάθε Σάββατο», από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου.

-ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ, που δώρισε τη Συλλογή των βιβλίων του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

-ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΩΙΜΟΣ, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης, με αφορμή την έκθεση σύγχρονης τέχνης «Μυστικός Δείπνος» που διοργανώνει το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, τιμώντας τη μνήμη και το έργο του φιλέλληνα πρωτοπόρου μοσχοβίτη καλλιτέχνη Andrei Filippov, στο Βενετσιάνικο Ναό του Αγίου Ρόκκου, από 8 μέχρι 24 Απριλίου.

Μπλε σαν Πορτοκάλι. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand