Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 08.05.2024

Στην εκπομπή της Τετάρτης, 8 Μαϊου 2024, ξεκινήσαμε με την Επικαιρότητα, διαβάζοντας και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Συνεχίσαμε, λίγο μετά τις 10:30, με τη Βανέσα Αρχοντίδου, υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, επικοινωνιολόγο, αλπινίστρια, η Ελληνίδα που κατόρθωσε να ανέβει μέχρι το Έβερεστ, στην κορυφή του Κόσμου, μεταφέροντας το μήνυμα για την Κλιματική Αλλαγή. Λίγο πριν τις 11, ο διεθνολόγος, ειδικός σε θέματα Ισλάμ και Μέσης Ανατολής, Ευάγγελος Βενέτης μας ανέλυσε τα δεδομένα σε σχέση με τις εξελίξεις στη Γάζα, τα αδιέξοδα Νετανιάχου και την αδυναμία της Δύσης να σταματήσει τον παραλογισμό του πολέμου που έχει στοιχίσει χιλιάδες ζωές αμάχων και βάζε σε κίνδυνο την Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή.
Στη δεύτερη ώρα, περάσαμε σε θέματα που αφορούν στον Τουρισμό. Φιλοξενήσαμε στο στούντιο τη δημοσιογράφο της Φωνής της Ελλάδας, Μίνα Ράλλη και μιλήσαμε μαζί της για την περιοχή καταγωγής της, τη Μεσσηνία, τις ομορφιές της και τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, Λύσανδρος Τσιλίδης μας ενημέρωσε για τη φετινή τουριστική κίνηση από και προς την Ελλάδα και πως επηρεάζεται από τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Λίγο πριν το τέλος, δώσαμε τον λόγο στον ψυχίατρο-ψυχαναλυτή Σάββα Σαββόπουλο, προκειμένου να δώσει τις συμβουλές του στα παιδιά που βρίσκονται στην τελική ευθεία των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και τους γονείς τους, σε σχέση με τη διαχείριση του χρόνου και της ψυχολογίας τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο Χρήστος Κοντός από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ μας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις από τον αθλητικό χώρο.

σχετικα ondemand