Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 17-5-2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 17 Μαϊου 2024, μετά την εισαγωγή με την αναφορά στα θέματα της Επικαιρότητας, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Πάρου, Κωνσταντίνο Μπιζά, και μιλήσαμε για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το νησί του με τη στέγαση των δημοσίων λειτουργών όταν όλα τα ενοικιαζόμενα σπίτια του χειμώνα γίνονται airbnb το καλοκαίρι, φέρνοντας σε απόγνωση τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί διορισμένοι για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες πολιτών και ξένων επισκεπτών.
Στο δεύτερο ημίωρο και μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, φιλοξενήσαμε στο στούντιο της Φωνής τον Νίκο Αγγελίδη, δημοσιογράφο της Φωνής της Ελλάδας ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος με το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Μας μίλησε για τους στόχους που θέτει το κόμμα του ενόψει εκλογών, τα καθημερινά αδιέξοδα των εργαζομένων που θα αποτελέσουν κριτήριο για τις επιλογές τους στην κάλπη και τις διεξόδους που προσφέρει το ΚΚΕ, που ζητά την ψήφο τους.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένος στο στούντιο ήταν ένας νέος ηθοποιός, ο Χρήστος Ζαχάρωφ, πρωταγωνιστής στην ταινία “The Big Father” που παίζεται στις σκοτεινές αίθουσες. Μας μίλησε για την ταινία με το τόσο ιδιαίτερο θέμα την εμπειρία του από τα γυρίσματα, την προσωπική του διαδρομή ως ηθοποιός, τις δυσκολίες αλλά και τις φιλοδοξίες του.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τα αθλητικά με την Αντιγόνη Δρακάτου.

σχετικα ondemand