Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 16.05.2024

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 16 Μαϊου 2024, μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, συνομιλήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Θωμά Γεράκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Marc, για τις δημοσκοπήσεις και τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Αμέσως μετά, γνωρίσαμε ακόμη μία υποψήφια στις ευρωεκλογές που προέρχεται από τους απόδημους Έλληνες, την κα Δέσποινα Σίνου, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., επίκουρη καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου και αναπληρώτρια κοσμήτορα Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης Paris Nord. Η συζήτηση μαζί της επικεντρώθηκε κυρίως γύρω από θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα προβλήματα κοινωνικών ανισοτήτων και εργασιακών σχέσεων που έχουν προκύψει, κατά κύριο λόγο μετά την οικονομική κρίση.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο Ουαλίντ Ελίας, εκφωνητής και μεταφραστής της Φωνής της Ελλάδας, γνώστης των θεμάτων Μέσης Ανατολής, με τον οποίο συζητήσαμε για τις τελευταίες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας. Η εκπομπή έκλεισε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στις υπόλοιπες διεθνείς ειδήσεις και την Αντιγόνη Δρακάτου για τις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand