Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με την Μ. Βενέζη | 29.04.2024

Σήμερα καλεσμένοι :

-Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης, με αφορμή τη σκηνοθεσία του βραβευμένου θεατρικού έργου των Ιζόλτ Γκόλντεν και Ντέιβιντ Χόραν «ΤΑΞΗ» (Class) που μετά τα Χανιά επισκέπτεται την Αθήνα και θα παρουσιαστεί από την Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ.

-Ο Μιχάλης Οικονόμου, με αφορμή τη μουσική διεύθυνση σε μια μυσταγωγική συναυλία αφιερωμένη στο Θείο Πάθος, το αριστουργηματικό Ρέκβιεμ του Wolfgang Amadeus Mozart, πλαισιωμένο και με άλλα κατανυκτικά έργα, που παρουσιάζουν η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο ΚΠΙΣΝ.

-Ο Γιώργος Μυλωνάς, Ιστορικός Τέχνης, με αφορμή την επιμέλεια της ομαδικής έκθεσης «ΘΗΤΕΙΑ» που παρουσιάζεται στη Roma Gallery σαν ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στον ζωγράφο Στέλιο Φαϊτάκη που χάθηκε πρόωρα στις 6 Οκτωβρίου 2023.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand