Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με την Μ. Βενέζη | 02.05.2024

Σήμερα καλεσμένοι :-

-Λεωνίδας Τζέκας ,φωτορεπόρτερ, μέλος Δ.Σ της ΕΦΕ, με αφορμή τη φωτογραφική έκθεση που πραγματοποιεί η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας στη Λάρισα με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα», αφιερωμένη στο εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, από τις 25 Απριλίου έως τις 25 Μαΐου στον Πολυχώρο Τέχνης Εκδόσεων Πρεβέντη.

-Κατερίνα Αδαμαρα, με αφορμή τη σύλληψη της ιδέας, το κείμενο (με τις Γιώλικα Πουλοπούλου, Κατερίνα Τουκμενίδου & Βάλια Τσιριγώτη) & τη σκηνοθεσία με την Γιώλικα Πουλοπούλου στην παράσταση «ΜΑΡΙΚΕΣ#δενπροκειταιγιαδιασημεςπερσονες» που παρουσιάζεται από 8 Μαΐου έως 2 Ιουνίου στο Θέατρο ΕΛΕΡ – Ελένη Ερήμου, «Σκηνή Ελπίς».

-Χριστίνα Σαχινίδου –Τσαρτσιλιδου με αφορμή την επιμέλεια κειμένων & τη σκηνοθεσία στην παράσταση–συναυλία ιστορικής μνήμης «Πόντος-Αρμενία: Ματωμένη Γη» που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων & την Αρμένικη Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, το Σάββατο 11 Μαΐου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand