Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Πρόσκληση σε πρωτοχρονιάτικο γεύμα” με μαγειρική και ιστορίες για παιδιά | 30.12.23

Η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας με την Ελένη Καραλή ήταν πρωτοχρονιάτικηκαι εορταστική αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στη 13:00.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη που έχει μπει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής. Η Γωγώ Δελογιάννη δίνει συμβουλές και ιδέες για το εορταστικό τραπέζι οι οποίες εντυπωσιάζουν και ταυτόχρονα εξοικονομούν πόρους, και μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως παιδί. Η γνωστή σεφ  εξηγεί γιατί την κέρδισε η μαγειρική παρότι σπούδασε και εξάσκησε το επάγγελμα του νομικού.

Δυο κρητικοπούλες από τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, την Ιεράπετρα, η Στέλλα Μαστοράκη και η Τζένη Φραγκούλη, παρουσιάζουν στη Φωνή της Ελλάδας το καινούριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους στην αγγλική γλώσσα «Feel the Moment”. Η Στέλλα Μαστοράκη καθηγήτρια πιάνου, συνθέτει, ενορχηστρώνει και παίζει τη δική της μουσική για θέατρο, σινεμά και τηλεόραση, και δημιουργεί μουσική για δραματοποίηση που χρησιμοποιείται σε σχολικές τάξεις καθώς και σε μουσικά παραμύθια. Η Τζένη Φραγκούλη, Διπλωματούχος καθηγήτρια Μονωδίας, έχει πολυετή εμπειρία στη μουσική και πολυετείς μουσικές σπουδές. Διδάσκει φωνητική, τραγούδι και ορθοφωνία στο «Ωδείο Τέχνης» στον Άγιο Νικόλαο και στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή

σχετικα ondemand