Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η τελετή απονομής των Βραβείων GIWA και το Greek International Film Festival Tour of Canada στην εκπομπή Πρόσκληση σε γεύμα με την Ελένη Καραλή | 20.09.2023

Η Σοφία Κωνσταντοπούλου και ο Stanley Papulkas ήταν καλεσμένοι της Ελένης Καραλή στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, με αφορμή την τελετή απονομής των Βραβείων GIWA και το Greek International Film Festival Tour of Canada.

Για πρώτη φορά φέτος η Τελετή Απονομής των Βραβείων GIWA – GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS,  θα λάβει χώρα στην Ελλάδα. Θα βραβευτούν οι Ελληνίδες που έχουν διαπρέψει διεθνώς για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα.

Η επικεφαλής της διοργάνωσης Σοφία Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα βραβεία, τις υπό βράβευση κατηγορίες, την οργανωτική επιτροπή και τη θεαματική συμμετοχή των Ελληνίδων γυναικών στα φετινά βραβεία GIWA.

O Stanley Papoulkas  Διευθυντής του Greek International Film Festival Tour of Canada, αναφέρθηκε στο Ελληνικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.  Ο Stanley Papulkas έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δημιουργός πάνω από 100 διαφορετικών ειδών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Τον αποκαλούν «Αρχιτέκτονα της Δημιουργικότητας» και είναι γνωστός ως “efficiency expert” δηλαδή δημιουργός επιτυχημένων προγραμμάτων με λίγους πόρους.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή

σχετικα ondemand