Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

”Πρόσκληση σε γεύμα” με την Πατρίσια Κορομβόκη και την Ελένη Καραλή

Η Πατρίσια Κορομβόκη είναι καλεσμένη της Ελένης Καραλή σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας.

Η Δρ. Κορομβόκη ζει και δραστηριοποιείται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και είναι Επικεφαλής του Προγράμματος Νεοελληνικών Σπουδών του Τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνίας, Καλών Τεχνών, Γλωσσών και Λογοτεχνίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Macquarie, στο Σίδνεϋ, Αυστραλίας και ενός από τα μεγαλύτερα εξεταστικά κέντρα ελληνομάθειας παγκοσμίως. Βραβεύτηκε με το Βραβείο Ακαδημαϊκής Αριστείας για την καταχώρηση της διδακτορικής της διατριβής στο ανώτερο 4% παγκοσμίως. 

Έχει ηγηθεί πρωτοπόρων ακαδημαϊκών προγραμμάτων και εποικοδομητικών διεθνών συνεργασιών με σκοπό την ενδυνάμωση της διασπορικής ελληνομάθειας και την γόνιμη γεφύρωση της δραστήριας ελληνοαυστραλιανής διασποράς με την Ελλάδα. Ένα από τα επιτυχημένα ακαδημαϊκά προγράμματα που έχει ηγηθεί είναι το πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στο να αποτελέσει την πρώτη μελέτη για την εξέταση της μεθοδολογίας της διδασκαλίας της Νεοελληνικής γλώσσας, για συγκεκριμένους επαγγελματικούς σκοπούς.  

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή  

Μετάδοση: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, 16.00-17.00 ώρα Ελλάδας  
 

σχετικα ondemand