Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Πρόσκληση σε γεύμα” με την Ντίνα Νικολάου

Η Ντίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη της Ελένης Καραλή στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 11:00.

Η Πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία, βραβευμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ξετύλιξε το κουβάρι της πορείας της στην τέχνη της μαγειρικής και της γαστρονομίας από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα. Η συνεχής αναζήτηση, η ζεστασιά, το χαμόγελο, η χρήση ποιοτικής πρώτης ύλης και ο συνδυασμός του απρόσμενου με το συμβατικό τη χαρακτηρίζουν.

Συνεχείς βραβεύσεις, συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθέσεις και φεστιβάλ ανά τον κόσμο, 5 μαγαζιά delicatessen στο Παρίσι και ένα εστιατόριο το Evi Evane, το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο ξένης κουζίνας στη Γαλλία είναι μερικά από τα επιτεύγματα της Ντίνας Νικολάου.

Με το πάθος που τη διακρίνει έχει εκπαιδεύσει τους Γάλλους στην ελληνική γαστρονομία και τον ελληνικό πολιτισμό. Φιλοδοξεί να ταξιδέψει  την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο, με αξιοπρέπεια, δημιουργώντας έδρες στις μεγάλες γαστρονομικές ακαδημίες.

σχετικα ondemand