Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Ελένη Καραλή | 07.06.2023

Η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις 16:00, παρουσίασε τους Ανώνυμους Υπερφάγους και τον Παναγιώτη Βασιλάκο με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματός του «KOSMOGONIA 2086, ο επίλογος του Κρόνου» και της επικείμενης κυκλοφορίας του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι είναι μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται κοινές εμπειρίες και φιλοδοξούν να δώσουν δύναμη και ελπίδα σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από ψυχαναγκαστική υπερφαγία, ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τη σχέση τους με το φαγητό και με την εικόνα του σώματός τους. Απάντησαν σε ερωτήματα που βασανίζουν αρκετό κόσμο και μοιράζονται τη μέθοδο των 12 βημάτων πάνω στην οποία στηρίζεται η προσέγγισή τους.

Επίσης, καλεσμένος της εκπομπής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος κυκλοφόρησε το επιτραπέζιο παιχνίδι «KOSMOGONIA 2086, ο επίλογος του Κρόνου». Η ιστορία διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον όπου ο τιτάνας Κρόνος είχε φυλακιστεί από τον γιο του Δία στα τάρταρα μετά τη τιτανομαχία και την επικράτηση των θεών, δραπετεύει και ζητάει εκδίκηση. Έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να το παίξουν όλες οι ηλικίες. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες όπου φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά τους παίκτες με την ελληνική μυθολογία. Το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και το ομώνυμο μυθιστόρημα.

σχετικα ondemand