Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή Πρόσκληση σε γεύμα 14-05-2022

«Η Αμάντα Γεωργιάδη στην εκπομπή Πρόσκληση σε γεύμα»

Η Αμάντα Γεωργιάδη στη Φωνή της Ελλάδας λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision ο οποίος διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» είναι αφιερωμένη στο Διαγωνισμό και συναντά την καλλιτέχνιδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα μας φέτος, Αμάντα Γεωργιάδη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, ένα κορίτσι της ομογένειας, γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Νορβηγία. Θα διαγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα με το τραγούδι «Die Together», μία ατμοσφαιρική μπαλάντα για την απόλυτη αγάπη. H Αμάντα έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού. Μας εκμυστηρεύτηκε τι της είπε η γιαγιά της και οι συμφοιτητές της πριν το διαγωνισμό, μας αποκαλύπτει πως ένιωσε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού και μας αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον.

Φιλοξενούμενοι επίσης οι δύο παρουσιαστές του διαγωνισμού Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης. Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές της Eurovision μιλώντας στην Ελένη Καραλή εκτιμούν την προοπτική του τραγουδιού μας, «Die Together», αποκαλύπτουν τα απρόοπτα της φετινής μετάδοσης του Διαγωνισμού και απευθύνουν μήνυμα προς την Ελληνική Ομογένεια.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.

Ακούστε το ηχητικό της ανάρτησης

σχετικα ondemand