Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 24.05.2024

Συνταγές έτοιμες σε 5΄, κρασί εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας και η νέα τάση στον καφέ είναι απόψε η θεματολογία της “γλυκιάς ζωής”. Συνομιλούμε με τη blogger Έμιλυ Βάγια – Mrs Soupe, με αφορμή το πρώτο της βιβλίο “Τρώμε σε 5΄”, με τη Μαρία Βατίστα  για την ξεχωριστή ποικιλία οίνου Πετρουλιανός και με τον Μάνο Αποστολόπουλο για τη νέα τάση στον καφέ το cold brew. Τέλος, επισκεπτόμαστε τη βρετανική πρωτεύουσα νοερά και κάνουμε μια αποτίμηση για την ελληνική παρουσία στην “London wine fair”.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.

σχετικα ondemand