Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 14.06.2024

Για ένα δίωρο στο Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ και στη Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ. θα ταξιδέψουμε μαζί στις γεύσεις του Αφγανιστάν, της Γουινέας, του Ιράν, της Νιγηρίας και της Συρίας μέσα από το Φεστιβάλ Μαγειρικής Cooking #WithRefugees (17/6 – 21/6). Θα μας ξεναγήσει στο Φεστιβάλ η κα. Εύα Σαββοπούλου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και ο Diallo Safaye από τη Γουινέα.

18.05-18.15 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ακόμη, επισκεπτόμαστε το 2ο #MessiniaTerroirsWineFestival στη Navarino Agora. Είναι αφιερωμένο στην αναγέννηση ενός ιστορικού αμπελώνα και αποτελεί την κεντρική εκδήλωση του Messinia Terroirs, μια πρωτοβουλία από το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Ακόμη, κοντά μας η ceo της “Νέας Γεωργίας Νέας Γενιάς” Generation Ag Greece Έφη Λαζαρίδου, που θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα “Social Farming 360”.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

σχετικα ondemand