Χριστούγεννα στην Κέρκυρα, ετοιμάζεται να περάσει η «γλυκιά ζωή».
Οικοδεσπότης και ξεναγός στις γαστρονομικές απολαύσεις στο νησί των Φαιάκων είναι ο κερκυραίος Σεφ, Περικλής Κοσκινάς. Το νοερό ταξίδι μας στην Κέρκυρα περιλαμβάνει ακόμη, βόλτα στους αμπελώνες της Κέρκυρας για να δοκιμάσουμε κακοτρύγη και σκοπελίτικο, γευσιγνωσία κερκυραϊκού ελαιόλαδου με τον ελαιοπαραγωγό Απόστολο Πορσανίδη, μαντολάτο και τζιν με κουμ κουάτ από τον Κωνσταντίνο Λάζαρη και κορφιάτικες μπύρες και non alcoholic fizzy drinks από τον Σπύρο Καλούδη.
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.