Απόψε στη ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, στη ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καλεσμένοι :
– ο Μaster of wine Γιάννης Καρακάσης με το πρώτο online Greek Wine Report, «Greek Wine Explained 2024» και όλα τα νέα για το ελληνικό κρασί
– Ο Θεμιστοκλής Ζαϊμίδης από το Ζαχαροπλαστείο Θ.Ε.Κ.Α. μας συστήνει το “γκιουζέλ” που κάνει θραύση…
– Η μοναδική Miss tasty, Μαρία Πατσιά, μας μιλά για το βιβλίο της “Σπιτική Ζαχαροπλαστική”, τα παραδοσιακά γλυκά που χάνονται και τη συνάντηση της με τη μοντέρνα ζαχαροπλαστική
– Ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης μας μυεί στην Αγιορείτικη κουζίνα και τη θέση της στις σάλες της υψηλής γαστρονομίας μέσα από το Gastronomy Lab της Έκθεσης Horeca έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νίκος Ιωαννίδης, Νατάσα Βησσαρίωνος
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.