Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 23.02.2024

Γαστρονομία, Διατροφή και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα για άλλη μια φορά πρωταγωνιστούν στην εκπομπή «Γλυκιά ζωή». Απόψε στο στούντιο :

– Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Δρ. Διαιτολόγος ξεφυλλίζει το βιβλίο που έγραψε μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «Από στόμα σε στόμα»

– Ο οινοχόος Άρης Σκλαβενίτης, που έχει διακριθεί ως ο καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2016, 2019 & 2023 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων το 2026.

Ακόμη :

Ταξιδεύουμε στο Παρίσι και συναντούμε τον Αλέξανδρο Ράλλη που προβάλει τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα στη Γαλλία.

Τέλος, με αφορμή το Τριώδιο από αυτή την Κυριακή, «Γνωρίζουμε όλες τις μικροζυθοποιίες της Ελλάδας» και πηγαίνουμε μέχρι την Πάτρα, όπου οι Ηλίας και Γιώργος Τουλιάτος μας συστήνουν τη δική τους.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Nίκος Ιωαννίδης

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

σχετικα ondemand