Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος και τον Νίκο Ιωαννίδη | 31.05.2024

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν: Η Ελένη Παπαδοπούλου αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα Πρωινή της Ηλείας μας ξεναγεί στο 2ο Φεστιβάλ Οίνου και Γεύσεων Ηλείας. Ακόμη, η Άνθεια Κώτση έρχεται στο στούντιο και μας ενημερώνει για το “Kefalonia wine hub” ενώ μας προσφέρει κεφαλονίτικο μενού… στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, έρχεται στο στούντιο και μας ενημερώνει για τoν θεσμό “Open Farm” όπου τα αγροκτήματα ανοίγουν τις πόρτες τους το Σ/Κ 1 και 2 Ιουνίου. Ακόμη, ο ελαιοπαραγωγός Παναγιώτης Μπράμος μας μιλά για τον ισχυρισμό υγείας των πολυφαινολικών ελαιολάδων. Τέλος, ετοιμαζόμαστε για το Athens Cocktali Festival  που θα διεξαχθεί στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ στις 7 και 8 Ιουνίου.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

σχετικα ondemand