Χορεύοντας στο Ρυθμό του Swing Πανταζής Τσάρας
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Η Σόνια Θεοδωρίδου στο Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing | 17.02.2024

Η εκπομπή “Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing” του Πρώτου Προγράμματος και ο Πανταζής Τσάρας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 23:00 φιλοξενούν τη διεθνή μας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, σε μια ανατρεπτική καλλιτεχνική σύμπραξη με τον εξαιρετικό Μιχάλη Σουρβίνο στην κιθάρα. Ερμηνεύουν στο studio E της ελληνικής ραδιοφωνίας μέρος του προγράμματος της μουσικής βραδιάς με τίτλο ‘ALMA LATINA” που θα παρουσιαστεί στις 21 Φεβρουαρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Στη συναυλία αυτή την Σόνια Θεοδωρίδου συνοδεύουν ο Μιχάλης Σουρβίνος στην κιθάρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Χρήστος Μπενετάτος στην κιθάρα και ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο.

Τραγούδια πάθους, δύναμης και έρωτα, με καθαρόαιμη Λατίνα Ψυχή – Alma Latina!
Η αξεπέραστη λυρική ερμηνεία της Σόνιας Θεοδωρίδου, ρίχνει νέο φως και δυναμική, πάνω σε ένα προσεγμένο ρεπερτόριο αγαπημένων τραγουδιών. Η κιθάρα του Μιχάλη Σουρβίνου, παρασύρει και μαγεύει με την ορμή και εκφραστικότητα της.

Ηχοληψία : Μιχάλης Συγλέτος

Μοντάζ : Γιώργος Κωστόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο Πανταζής Τσάρας συνομιλεί με τον τρομπετίστα και συνθέτη Στέλιο Χατζηκαλέα με αφορμή τη δική του συναυλία στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στις 24 Φεβρουαρίου για τα δέκα χρόνια δισκογραφικής του παρουσίας.

Ο Στέλιος Χατζηκαλέας, μαζί με τρεις από τους πιο αναγνωρισμένους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής τζαζ σκηνής, παρουσιάζει υλικό από τους τρεις προσωπικούς του δίσκους αλλά και νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις.

Παραγωγή – Παρουσίαση: Πανταζής Τσάρας 


Χορεύοντας στο ρυθμός του Swing“. Μια εβδομαδιαία ωριαία συνάντηση με τις διάφορες μορφές της διεθνούς και της ελληνικής jazz σκηνής, κάθε Σάββατο σε νέα ώρα μετάδοσης 23.00 – 24.00 στο πρώτο Πρόγραμμα. Μια μουσική συνάντηση που ξεκίνησε το ταξίδι της τον Οκτώβριο του 1989 από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και από το 2019 το ταξίδι συνεχίζεται από αυτές του Πρώτου Προγράμματος.

σχετικα ondemand