Χορεύοντας στο Ρυθμό του Swing Πανταζής Τσάρας
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Ο Χρήστος Παπαγεωργίου στο Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing | 18.05.2024

Η εκπομπή του “Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing” και ο Πανταζής Τσάρας, φιλοξενούν σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου τον δημοφιλή πιανίστα – συνθέτη και μουσικό παραγωγό της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Χρήστο Παπαγεωργίου. Αφορμή ο πιανιστικός μαραθώνιος, γεμάτος έμπνευση στις γειτονιές της Αθήνας, για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά, που ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου.

Το Piano City Athens είναι το πρώτο Φεστιβάλ που συμβαίνει κυριολεκτικά σ’ όλη τη πόλη. Η μουσική  απλώνεται σε πάρκα, πλατείες, πεζόδρομους, στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, σε μουσεία, πρεσβείες, ωδεία, θέατρα  και όχι μόνο. Φέτος στο Piano City Athens εκτός των απανταχού δωρεάν εκδηλώσεων, πραγματοποιούνται  και special events στον Πολυχώρο ΠΛΥΦΑ και τον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Ο Χρίστος Παπαγεωργίου, μαζί με τον πιανίστα Αναστάσιο Παππά, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 21:30 στην Αυλή Πολυχώρου ΠΛΥΦΑ, θα κάνουν ένα μουσικό ταξίδι χωρίς όρια κάτω απ’ την ανοιξιάτικη αττική σελήνη με γενικό τίτλο “Blues Moon”. Θα τους συνοδεύουν ο Τάκης Καπογιάννης στο κοντραμπάσο και ο τζαζ ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος.

Πρόκειται για ένα crossover πρόγραμμα που συνδυάζει το κλασσικό ύφος με τον αυτοσχεδιασμό, την Jazz, το Funk και το Fusion.

Παραγωγή – Παρουσίαση: Πανταζής Τσάρας 

Ηχοληψία: Γιώργος Κωστόπουλος


Χορεύοντας στο ρυθμός του Swing“. Μια εβδομαδιαία ωριαία συνάντηση με τις διάφορες μορφές της διεθνούς και της ελληνικής jazz σκηνής, κάθε Σάββατο σε νέα ώρα μετάδοσης 23.00 – 24.00 στο πρώτο Πρόγραμμα. Μια μουσική συνάντηση που ξεκίνησε το ταξίδι της τον Οκτώβριο του 1989 από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και από το 2019 το ταξίδι συνεχίζεται από αυτές του Πρώτου Προγράμματος.

σχετικα ondemand