Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Νία Καρτέρης και ο Κλέων Σκούρτης στην εκπομπή “Πρόσκληση σε γεύμα” με την Ελένη Καραλή | 12.07.2023

Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Πρόσκληση σε γεύμα» με την Ελένη Καραλή συμμετείχαν δύο εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ζωντανά από το στούντιο της Φωνής της Ελλάδας:
O Κλέων Σκούρτης, επικεφαλής του San Francisco Greek Film Festival – Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του San Francisco, και η Νία Καρτέρης, Πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σίδνεϋ – Sydney Greek Film Festival.

Ο Κλέων Σκούρτης γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια και μετανάστευσε στην Αμερική στην αρχή της δεκαετίας του 1970. Εδώ και 25 χρόνια διδάσκει την ελληνική γλώσσα σε σχολείο, είναι Αντιπρόεδρος του Modern Greek Studies Foundation.  

Η Νία Καρτέρης, πέρα από Πρόεδρος του Sydney Greek Film Festival, είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας Σίδνεϋ από το 2010.

Το San Francisco Greek Film Festival και το Sydney Greek Film Festival αποτελούν αδιαμφισβήτητα δύο από τις πλέον σημαντικές πολιτιστικές δράσεις της Ελληνικής Διασποράς για 40 χρόνια!

σχετικα ondemand